lauantai 18. tammikuuta 2014

Chorizo Pizza ♥




















Muistelen jossain jenkki blogissa nähneeni samankaltaisen pizzapohjan mitä
Tänään läksin koettamaan. En kyllä etsinnöistä huolimatta
löytänyt tähän hätään blogia ja reseptiä linkattavaksi mistä tää on päähän jäännyt
pyörimään.

Nyt tein kuitenkin oman version siitä.

PizzaPohja

50 g riiisijauhoa
20 g pofiberiä
1 rkl psylliumia
1 rkl ksantaania
1 tl kuivahiivaa
½ tl suolaa
loraus oliiviöljyä
½ rkl agavesiirappia
1 muna
1 - 1 ½ dl lämmintä vettä

Sekoita kuivat aineet ja lisää nesteet.
Alusta hyvin.
Anna tekeytyä jääkaapissa minimissään pari
tuntia.

Kauli tai taputtele pellille leivinpaperin päälle.
Taikinasta tulee pyöreä, niin iso kuin pellille mahtuu.
Jos haluaa paksumman, niin sitten jättää
pienemmäksi.

Anna pizzapohjan levätä pellillä uunin päällä uunin lämmetessä.
Esipaista 250 asteessa noin 10 minsaa.

Lisää täytteet ja paista 225-250 asteessa tarvittava aika.

Itsellä tänään täytteenä aiemmassa postauksessa ollutta
tomaattikastiketta, chorizoa, mozzarellaa ja
yrteistä, valkosipulista, chiliöljystä ja
suolasta surautettua yrttitahnaa.

Pohja oli ohut, rapsakanoloinen ja mikä
tärkeintä pizzassa, kädestä syötävä

Nam,
Tällä teen jatkossakin



2 kommenttia:

  1. Oijjoi, kiitos herkkupostauksesta, pizzapohja menee ehdottomasti kokeiluun! Mitä ajattelet agavesiirappi vs. hunaja tässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anjuna ♥
      Kiitos kommentista :)
      Ja juu, ihan haluamastaan lähteestä voipi tuon makian ottaa, hunaja ois kans oikein
      passeli :)
      Itte suosin tuota agavea, siihen oon kovin tykästynyt
      kokeilujen myötä :)

      Poista