perjantai 24. tammikuuta 2014

Paistettua Maksaa ja ValkosipuliBataatteja ♥






















Seuraavassa annoksessa oli aikasten kaikki kohillaan ja
myhäilin tyytyväisenä sitä syödessä...
Ainut pettymyksen hetki oli kun se loppui

Paistoin ohuet naudanmaksa siivut pikaisesti runsaassa voissa ja
maustoin suolalla ja pippurilla. 

Kaveriksi tein valkosipulibataatit.
Vuokaan bataattia viipaleina, tuoretta valkosipulia runsaasti,
chiliöljyä, suolaa, pikkasen kermaa ja voilastuja. 
Noin puoli tuntia 200 asteessa ja lopuksi otin 
bataatteihin 250 asteessa hyvän pinnan.  

Lisäksi vielä paistettuja sipulirenkaita sekä
tuorepersiljasta ja voista tehty nopea maustevoi.

Ihan ehdottomasti yks miun kaikkien aikojen 
lemppariruoka




4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jalu ♥
      Oiiii,
      Kiitos kommentoinnista :)

      Poista
  2. Valkosipulibataatit kuullostavat todella herkullisilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ssiiri ♥
      Kiitos myöskin Siulle kommentoinnista ja
      valkosipulibataatteja kannattaa kyllä koklata :)


      Poista