perjantai 10. tammikuuta 2014

PekoniHerkkusieniSipuliPiiras ♥

Suolaisen Piirakan pohja

30g voita kuutioina
75g juustoraastetta
40g mantelijauhoa
1tl leivinjauhetta
1 muna
Pofiberiä niin paljon että tulee hyvä ja
helposti vuokaan taputeltava taikina

Nypi keskenään voikuutiot, juusto ja manteli.
Lisää muna, leivinjauhe ja pofiber, sekoita käsin
kunnolla sekaisin.
Painele irtopohja vuuan pohjalle ja
reunoille ylös asti.
Esipaista 200 asteessa 10 minuuttia.
Täytä ja jatka paistamista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
(Tästä määrästä tulee pieneen irtopohjavuokaan(20cm)
todella korkea
piiras taikka halutessaan normaaliin piirasvuokaan(24-26cm)
matalareunainen)

Tässä täytteenä

Pannun kautta paaaaljon tuore herkkusieniä, lämminsavupekonia,
punasipulia, tuorejalopenoa, purjoa.
Kipossa sekaisin yks purkki smetanaa,
juustoraastetta, muna, kermaloraus, auraa, chorizoa , mausteita.
Hieman jäähtyneenä pannun kautta muhineet
ainekset juusto kerma ynnä muu seokseen ja
kunnolla kaik sekaisin







4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mortonki ♥
      Pofiberiä löytyy ihan perusmarketeista ja ruokakaupoista :)
      Myyntipaikka hyllyssä yleensä gluteenittomien tuotteiden ja jauhojen kohdalla.
      Tuolla enempi tietoa ja myös kuva paketista :) ->
      http://www.sempergluteeniton.fi/tuotteet/jauhoseokset/pofiber-perunakuitu

      Poista
  2. Tämä oli hyvä ohje! Itselläni ei ollut ihan kaikkia käyttämiäsi täytteitä mutta hyvää oli silti, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eikku palautteesta ja ihana kuulla että maistui ♥

      Poista