perjantai 10. tammikuuta 2014

PestoTäytteinen Patonki ♥

2 munaa
125g juustoraastetta
desi kermaa
loraus oliiviöljyä
30g riisijauhoa
3tl ksantaania
2tl psylliumia
2tl leivinjauhetta
3rkl seesaminsiemeniä
pofiberiä sen verta että käsin alustaessa muodostuu hyvä taikina
 mikä ei tartu sormiin
Itsetehtyä Pestoa ( Miun suosikki persiljaa, basilikaa, oliiviöljyä, sitruunanmehua,
paljon raastettua parmesania, paljon tuoretta valkosipulia, pinjansiemeniä,
cashewpähkinöitä, ripsaus suolaa )

Kaik ainekset sekaisin leivinjauhetta ja pofiberiä lukuunottamatta. Anna turvota.
Alusta sekaan pofiber ja lisää leivinjauhe.
Kauli levyksi, levitä pesto päälle ja pikkasen juustoraastetta.
Rullaa patongin muotoon.
Napsi saksilla viillot valmiin patongin päälle ja ripottele unikonsiemenet.
Uuniin ensin 250 astetta ja hetki. Muutamat kouralliset vettä uunin pohjalle
tuomaan rapeutta kuoreen. Alenna lämpö 200 asteeseen ja
paista kypsäksi




4 kommenttia:

  1. Näitä myös kokeiltu, IHANIA ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne ♥
      Iso Kiitos kommentista :)
      Näistä on kyllä Moni Tykännyt.
      Ja täytteitä kun vaihtelee niin saa Halutessaan
      mukavasti vaihtelua :)

      Poista
  2. Hei, voiko ksantaanin korvata jollain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Siniheinä ♥
      Ihan samaan tulokseen päästäkseen ksantaania ei voi korvata millään koska tuo sitkoa ja rakennetta mihin esim psyllium ei pysty.
      Mutta halutessaan sen voi jättää pois ja laittaa enemmän psylliumia mutta rakenne jää erilaiseksi :)

      Poista