sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Possua ja PunaKaalia ♥

Sen kummempia reseptejä en nyt laita,
kunhan tulin massu killillään raportoimaan juuri
naatitun illallisen sisällön :)

Ostin tarjouksesta 2.6 kilosen kinkun ja
tänään sen suurella rakkaudella paistelin.
Possunen sai kölliä uunin hellässä lämmössä (100 asteessa) noin
9 tuntia.
Sen jälkeen tiukkaan käärittynä foliossa pyyhe päällä vielä
tunteroisen ennen kuin pääsi maistelemaan.

Seuraksi tein yhden miun lempparilisukkeista eli
Karamellisoitua Punakaalia ->

Punakaalia, punasipulia, voita, oliivöljyä,
suolaa, agavesiirappia, sitruunavalkoviinietikkaa.
Valmistus pannulla.

Tein vielä kastikkeen kinkun paistolimestä eli
liemi, kerma, valkosipuli-paprika dijonsinappi, pippuri ->
hiljalleen kasaan keittely

Nam 

2 kommenttia:

  1. Kiitos Satu kommentista ♥
    Hyvää kyllä oli,
    possu ja punakaali on aikasten lyömätön makupari :P

    VastaaPoista