keskiviikko 15. tammikuuta 2014

SuklaaMuruPikkuLeivät ♥

Päivän makeampaan leivonta osioon päätyi tänään
keksit.
Löysin itseltäni
Karpin Leivontakirjan, kirjoittajana Annika Rogneby.

Käytin sieltä seuraavaa reseptiä...

100g voita
1dl sukrinia
2,25dl mantelijauhoa
0,5tl soodaa
0,5tl aitoa vaniljaa

Vatkaa voi+sukrin
Lisää muut ainekset
175 astetta ja noin 12-15 minuuttia

Itse jouduin lisäämään mantelijauhon määrää reilusti ja
paistoaika ainakin miun uunilla oli ohjeessa liian lyhyt.
Jauhoa tais mennä
desi enempi kuin ohjeessa, taikinan annoin jähmettyä jääkaapissa,
paistoin noin puolisen tuntia.
Sukrinia laitoin vajaan desin ja
loput kookossokerina.

Puolikkaaseen taikinaan lisäsin tummaa merisuolalla  maustettua
suklaata rouheena ja toiseen puolikkaaseen
paloiteltuja tummasuklaakarpaloita.

Tajuttoman hyviä 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti