perjantai 10. tammikuuta 2014

Suolaiset Muffarit ♥

4 munaa
Kermaloraus
100g raejuustoa
100-150g juustoraastetta
70g tuorejuustoa
Haluamansa täytteet ja
mausteet
(Näissä oli tonnikalaa,
fetaa, metwurstia, chiliä, paprikajauhetta, cayennea, suolaripsaus, persiljaa,
ruohosipulia, tilliä)

Kaikki ainekset kunnolla sekaisin.
Paistetaan noin puoli tuntia 225 asteessa


6 kommenttia:

  1. Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

    Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Iso Kiitos Kommentista ja
      Ihanaa että Liityit Lukijoihin ♥


      Poista
  3. Huomenna mää kokeilen tehdä näitä eka kertaa. Mulla on tarjolla huomenna juustoja, sun ohjeen mukaan tekemiäni suolakeksejä, hedelmiä, dippiä ja kasviksia ja ajattelin jos kävis tällaiset suolaiset muffinssit myös. Onkohan olemassa pienempiä muffinsivuokia niin näistä tulis aika kivoja pieniä suolapaloja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalu ♥
      Semmosia ihan pieniä silikoni vuokia on ainakin, miulla on semmoset :)
      Semmosissa paperisissa ei näitä kannata tehdä, ei vältmät hirmusen hyvin irtoa niistä.
      Jos semmosia suolapaloja meinasit niin aika hyvin sais tehtyä kun tekis esim. suorakaiteen tai neliön
      mallisessa kakku tai muussa vuuassa, jäähdyttäis hyvin ja sit
      leikkais pieniksi annospaloiksi :)

      Poista
    2. Voi että sää oot guru! ei mulla tullut mieleenkään tuo että teen taikinasta levyn ja leikkaan palasiksi. Kiitos paljon. Niinhän mää teenkin. Saan näppäriä suupaloja noin.

      Poista