lauantai 11. tammikuuta 2014

SuolaKeksit ♥

1 dl kermaa
1 dl juustoraastetta
2 rkl voisulaa
1,5 tl psyllium
1,5 tl ksantaani
½ dl - 1 dl pofiberiä
½ rkl unikonsiemeniä
2 rkl seesaminsiemeniä
pikku ripsaus leivinjauhetta
pikku ripsaus suolaa taikinaan
Ja keksien päälle vielä ennen paistamista
Kalaharin suolaa kiteinä taikka käyttämäänsä
suolaa

Tee taikina sekoittamalla ainekset ja anna tekeytyä jääkaapissa hetki.
Kauli esim. riisijauhoa tai pofiberiä apuna käyttäen ihan ohkaiseksi levyksi ja
nappaa haluamillasi muoteilla keksit pellille.
Paista 250 asteessa noin minsan verran että pinta lähtee kuplimaan ja
sitten 175-200 asteessa niin kauan että rapsakoituu kekseiksi.
( Itsehän kytistelin uunin luukulla koko
ajan vahtien )
Juustojen kaverina toimii
aikasten hyvin.

Ja maustaahan nää taas voi sen
OmanMaunMukkaan


6 kommenttia:

  1. Näitä tein Jouluksi juuston kanssa syötäväksi , taikina oli helppoa käsitellä ja lopputulos herkullinen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne ♥
      Ihana kun Jätit kommenttia reseptin testaamisesta ja
      tosi kiva kuulla että Tykkäsit :)

      Poista
  2. Näitä mää teen seuraavaksi. Mulla on kohta "tyttöjen ilta" ja tarjolla ainakin juustoja joten teen sinne näitä. Pitäähän mun testata etukäteen että osaanko tehdä näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalu ♥
      Juu, hyvä on aina testata etukäteen että Tykkääkö :)
      Ja varmasti Osaat
      tehdä :)

      Poista
  3. Tein Naisteniltaan näitä suolakeksejä ja ostin myös kaupasta kiiressä lisää. Nämä keksit loppui heti, Kaupan keksejä on vieläkin. Jeee. Oot sää mahtava. Nyt mietin mitä seuraavaksi tekisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalu ♥
      Voi Kiitos Siulle palautteesta :)
      Kiva kyllä kuulla että maistuivat!

      Poista