lauantai 22. helmikuuta 2014

KanaPizza ♥



Nälkä alkoi hiipimään ja
jääkaapista löytyi eilisen kanarullan täytteitä jämäkipollinen.
En oo ikuna ollut kanapizzan ystävä mutta
päätin vielä kerran antaa tipuselle mahdollisuuden pizzan
täytteenä...
Se kannatti

Pohjaan: (taikinasta tulee pyöreänä niin iso kuin normaalipellille mahtuu)
1 muna
80 g juustoraastetta
öljyluraus
20 g riisijauhoa
2 tl ksantaania
1,5 tl leivinjauhetta

Sekoita ainekset kunnolla ja
vaivaa hetki.
Laita taikina leivinpaperille, pikkasen pofiberiä  ja
leivinpaperi vielä päälle.
Kauli ohueksi ja
poista paperi päältä. Chiliöljyä luraukset pohjan päälle.
Paista 250 asteessa noin 15 minuttia.
Tarkkaile paistoa, lämmön voi alentaa
jos reunat alkaa liikaa mustumaan. 
Tosin pieni mustuus ei reunoissa haittaa, liian arka ei kannata olla sen
suhteen, kovalla lämmöllä huomattavasti parempi ja todella rapea
lopputulos.
Ja halutessaan pohjan voi kääntää ympäri puolessa välissä
esipaistoa.

Esipaistetun pohjan päälle tomaattisoossia reilusti
(paseerattu tomaatti,
chili, valkosipuli, sipulijauhe, oregano, timjami, sitruunavalkoviinietikka, suola.
15 minuuttia kattilassa suloisesti pulputellen),
eilisen kanarullan täytettä
(broileria, grillijuustoa kuutioina,
paprikaa, kevätsipulia, paprika-sipulituorejuustoa, valkosipulia,
chilirouhetta, suolaripsaus)

paprika-sipulituorejuusto lusikallisia sinne tänne,
goudaa ohkaisina siivuina,
tomaattia siivuina, mozzarellaraastetta ja
revittyä tuoremozzarellaa. 
Koko komeus uuniin, 225 astetta ja
noin kymppiminsa.

Lopultakin tipusen, pizzan ja miun välille syntyi
suhde... Rakkaus semmoinen...
Nam 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti