perjantai 28. helmikuuta 2014

PinaattiKeitto ♥





















Maistuvaa pikalounasta

2 annosta

6 dl kermamaitoa
30 g voita
150 g tuorepinaattia silputtuna
70 g koskenlaskijaa
suolaa, meiramia, valkosipulia kuivattuna myllystä, sipulijauhetta,
paprikajauhetta, chiliripsaus myllystä. Tai maustaminen oman maun
mukkaan, 
meillä meni Tänään edellämainittuja :)

Voi kattilaan, mausteet ja pinaatit perään,
hetken kuullottelu.
Kermamaito perään ja
10 minsan keittely.
Lopuksi koskenlaskija ja
annetaan pulputella matalalla lämmöllä kunnes haluttu
keiton paksuus ja rakenne 
saavutettu.

Lautaselle kaveriks kuuden minuutin kananmuna...
Kyllä se vaan niin on että
yksinkertainen on useimmiten ihan 
parasta, 
Nam




2 kommenttia:

  1. Ihanaa -tätä täytyy kokeilla pikapuoliin :) Eilen herkuttelin pinaattiletuilla taas kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina ♥
      Kiitos kommentista :)
      Ja kiva kuulla että letut maistuu
      edelleen.
      Pinaatti on kyllä herkkua muodossa jos toisessa,
      nams! :)

      Poista