sunnuntai 2. helmikuuta 2014

PinaattiTonnikalaLasagne ♥




Lasagnelevyjä varten tein annoksen Karpin Tuorepastaa mihin
ohje löytyy esim. täältä ->
*Kliks*

Massaan lisäsin suolaa tottkai sekä
chilirouhetta, chiliöljyä ja valkosipulia.
Monien kokeilujen jälkeen parhaimman lopputuloksen olen saannut
(sähkö)vatkaamalla ensin munat+tuorejuuston kunnolla sekaisin ja
sitten (sähkö)vatkaamalla sekaan psylliumin+mausteet.
Ja pikkasen lisää vatkausta vielä sen perään :)
Sen jälkeen kaadetaan massa leivinpaperin päälle pellille ennenkuin
ehtii turvota.
Kunnollinen levitys vaiks lastan avulla ja
siinä annetaan turvota noin puolisen tuntia ja
paistetaan normaalisti.

Lasagneen meni tänään pannun kautta kastike ->
tonnikalaa, sipulia, tuorepinaattia, paseerattua tomaattia,
oreganoa, timjamia, suolaa, chiliä, valkosipulia, mustapippuria ja
parmesaania.

Juustokastikkeeseen meni ->
ranskankermaa, tuorejuustoa, mozzarellaa,
suolaa, yrttejä.
15 minsaa annoin kattilassa ensin hiljalleen pulputella ja
ihan lopuksi lisäsin vasta mozzarellan.

Kasaus normaalisti vuokaan ja
vielä hippasen mozzarellaa kaiken kruunuksi...
Ihan mielettömän hyvää



2 kommenttia: