maanantai 17. helmikuuta 2014

PizzaPannari ♥




















Jääkapista löytyi taas vaiks minkämoista juustonkantaa ja
muuta jämää...
Niille löytyi sopivan ja herkullinen sijoitusmuoto
pizzapannarin täytteenä

6 isoa munaa
1,5 dl kermaa
200 g erilaisia juustoja raasteena
120 g erilaisten tuore- ja sulatejuustojen jämiä 
80 g sinihomejuustoa
Salamia ohkaisina siivuina (miulla meni kalkkuna-, pippuri-, valkosipuli- ja
normaalisalamia)
1 iso terttutomaatti
1 iso punainen paprika
1 punasipuli
1 keltasipuli
6 valkosipulinkynttä
suolaripsaus, oreganoa, timjamia, paprikajauhetta,
chilirouhetta, pippuria

Pannun kautta chiliöljyssä paprikat, sipulit ja
mausteet.
Pikkasen jäähtyneenä lisäsin ne vatkattuun muna+kerma+juustot(ei sinihometta)
seokseeen.
Päälle salamisiivut, ohueksi viipaloitu tomaatti ja
sinihomejuusto.
Uuniin, 200 astetta ja noin 25 minuuttia.

Salaatin kera herkullista ja nopeaa
jääkaappijämäruokaa.
Seuraavana päivänä käypi hyvin aamupalaksi 
ihan kylmiltään


 

2 kommenttia:

  1. Tää oli hyvää ja helppo tehdä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipa ♥
      Oi, kiva kuulla ja
      lämmin kiitos palautteesta :)

      Poista