tiistai 18. helmikuuta 2014

PossuKaali ♥





















Kaupasta tarttui mukaan possunkylkisiivuja tarjouksesta ja
jääkaapista löytyi kaali...
Seuraavaa syntyi...
Yksi lemppareista tämäkin

Pieni kaali
400 g possunkylkisiivuja
2 isoa sipulia
1 iso punainen suippopaprika
4 kpl erivärisiä mini paprikoita  
3 kpl valkosipulinkynsiä 
200 g ranskankermaa
50 g voita
Pari kourallista juustoraastetta
suolaa, paprikajauhetta, chilirouhetta, pippuria

Pilkotut kaalit, paprikat ja sipulit pataan,
Sekaan ranskankerma, juustoraaste ja mausteet.
Päälle voilastut.
Päällimmäiseksi possun kylkisiivut ja
niille suolaa.

250 asteessa väriä pintaan hetki ja
lämmön alennus 150 asteeseen, noin pari tuntia.
Siinä vaiheessa huumaavat tuoksut herättelevät
kolkuttelemaan uuninluukkua...
Puolisen tuntia vetäytymistä ja
syömään...
Todella hyvää 



4 kommenttia:

  1. Sattuipa sopivasti, mietin juuri mitä tehdä kylkisiivuista. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ssiiri ♥
      Kiva kuulla jos vinkkiä
      löytyi :)

      Poista
  2. Siis aivan tajuttoman hyvää! Nam! Ja miten helppo tehdä. Kiitos ohjeen jakamisesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toscapulla ♥
      Kiitos palautteesta ja
      todella ihana kuulla että maistui :)
      Kiva kun jätit viestiä ♥

      Poista