keskiviikko 5. helmikuuta 2014

RaparperiValkosuklaaMuffinit ♥






















Löysin pakkasesta yksi päivä monta pussillista raparperia ja
heti silloin aattelin niitä muffineihin tunkevani....
Tänään sen toteutin
Selkeesti Marjolassa menossa jonkunnäköinen muffinien
valtakausi mutta minkäs teet kun maailma on täys
mitä ihanampia makuyhdistelmiä

Taas kerran muffinien pohjalla seuraavat reseptit ->
Muffinitaikina *Kliks*  ja  Kuorrute  *Kliks*
Molemmat tein tupla-annoksilla. 

Raparpereista keittelin pikahillon sukrinin avulla,
maustoin sen sitruunalla, vaniljalla ja hippasella kanelia.

Muffinitaikinasta jätin sitruunankuoren pois kokonaan,
sitruunasta puristettua mehua laitoin normaalisti.
Lisäsin myös taikinaan muutaman palan valkosuklaata sulattaen sen
voin seassa.

Muffinivuokaan pohjalle taikinaa, sen päälle jäähtynyttä raparperihilloa ja
muutama rouhittu palanen valkosuklaata.
Loput taikinasta päälle ja
uuniin.

Kuorrutteen tein ihan miun normiohjeen mukaan, suklaana meni
siis tällä kertaa vaan valkosuklaata.
Koristelin muffinit vielä valkosuklaasta höylätyillä 
lastuilla.

Käytössä miulla oli ihan normaali sokerinen valkosuklaa.
Etsinnöistä huolimatta en oo onnistunut löytämään kunnollista
sokeritonta valkosuklaata. Semmosta missä ei olis nälkävuoden mittainen
epämääräinen valmistusaineluettelo ja 
missä olis makeutuksena ainoastaan steviaa tai 
erytritolia taikka niiden yhdistelmää.
Joten olkoon tää normaalilla valkosuklaalla hurjastelu nyt sitten
vaiks miun namipäivä :)
Kaikkineen suklaata muffinien taikinaan,
kuorrutteeseen sekä koristeluun käytin n. 60 g.

NamNamNam ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti