keskiviikko 19. helmikuuta 2014

SuklaaKaakku ♥





















Koko päivän pyöri mielessä suklaakaakku joten
semmoinenhan se oli sitten tehtävä...
Tämmöttinen syntyi

kaakkuun:
 
150 g tummaa suklaata (70%)
150 g voita
3 munaa
1,5 dl ranskankermaa
3 rkl kookosjauhoja
1 rkl sukrinia 
1 tl leivinjauhetta
suolaripsaus

kuorrutteeseen:

1 dl ranskankermaa
½ dl kermaa
1 dl crunchy maapähkinävoita (pähkinät ja merisuola)
3 rkl kookossokeria
3 rkl voita

Kaakkuun sulata suklaa ja voi.
Jäähtyneeseen suklaavoihin vatkaa munat yksitellen joukkoon.
Vatkaa sekaan ranskankerma sekä sukrin,
sitten kookosjauhot ja hetki vielä vatkausta.
Lisää sekoittaen suola ja leivinjauhe.
Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Kuorrutteeseen kattilaan kaikki ainekset ja
keittele matalalla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Kuorruta kaakku suoraan uunista otettuna ja
laita kylmään tekeytymään.

Parin tunnin päästä leikattavissa ja 
nautittavissa mutta parhaimmillaan tää
on huomisen päiväkaffeille 





3 kommenttia:

  1. Ihanan mehevän näköistä, ja herkullisen kuulloinen kuorrute. :) Suklaa on kyllä vaan niin ihanaa - leivoin itsekin juuri mutakakkua margaritakermalla.
    http://ssiiri.wordpress.com/2014/02/22/mutakakku-margaritakermalla/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ssiiri ♥
      Kiitos kommentista :)
      Ja suklaa on vaan niin ♥
      Facebookissa jo näinkin tuon Siun tekemän kakun ja kävin heti kurkkimassa reseptin,
      niin ihanan kuuloinen ja näköinen, nam :)
      Pistin ohjeen talteen ja taatusti testiin menee,
      Kiitos vaan vinkistä! :)

      Poista
    2. Kiva kuulla!
      Mm-m, suklaa... ;)

      Poista