keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Täytetyt Kesäkurpitsat ♥


















Vihanneslaatikkoon oli unohtunut tarjouksesta ostettuja
kesäkurppia useampi... Miulla on vihannesloota aina niin täys että sinne
ikkäänkuin alle saattaapi välistä jotain unohtua :)
Oli siinä hilkulla että voiko enää käyttää mutta tilannetta tutkiskeltuani
totesin kurppien sopivan erinomaisesti täytettäviksi :)

Täytteeksi pääsi pannun kautta soossi seuraavista ->
jauhis, sipuli, kesäkurpitsoiden pois koverrettu sisus, kirsikkatomsku,
tuorejuusto, mozzarella, valkosipuli sekä yrttejä ja muita mausteita.
Puolisen tuntia annoin pienellä lämmöllä pulputella

Puolitetut ja koverretut
kurpitsaiset niin täyteen ihanaista täytettä kuin mahdollista ja
kruunaus mozzarellalla,
uuniin 200 astetta ja noin 20 minuttia.
Paistoaikahan riippuu kuinka pehmeäksi haluaa kesäkurpitsan.
Itse tykkään että jää reilusti purutuntumaa niin tuo 20 minsaa oli tän kokoisille
juuri passeli.

Kaveriks vaiks joku raikas salaatti tai sit
ihan sellaisenaan...
Ittetehty oikein valkosipulinen tzatsiki on myös
yksi omista lempparilisukkeistani näiden kera.

Isosti Nam


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti