lauantai 22. maaliskuuta 2014

AnanasKaakku ♥




















100 g voisulaa
4 munaa
4 rkl mascarponea
1 dl tomusukrinia
½ dl sukrinia
vaniljatangon sisukset
1 ½ dl kookosjauhoa
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa
voisula+munat+mascarpone+makeutus kunnolla sekaisin
sähkövatkaimella.
Lisää vanilja, kookos ja
leivinjauhe sekaan sekoittaen.
Kaada taikina vuokaan ( 22 cm )

Kaakun päälle
puolikas tuoreananas ohuina siivuina.
Ananassiivut käytetty ensin pannun kautta kaverinaan
3 rkl kookossokeria, kardemummaa, 30 g voita sekä 2 rkl kuohukermaa.
Semmonen 10 minsaa pannulla pulputellen ja
muhistellen.
Ja nuolijan avulla huolellisesti pannulta kaikki herkut mukaan
ananasten päälle :)

Uuniin,
200 astetta ja
noin 40 minuuttia.

Hyvää ihan sellaisenaan mutta halutessaan
voipi tarjoilla juuri tehdyn vaniljasoossin kera taikka
ihan vaniljaisen
kermavaahdon...
Ja eipä kaakku vaniljajätskistäkään
pahakseen pistäisi 






4 kommenttia:

  1. Onpas mukavan pirtsakoita kuvia (+ oikein nätti jalallinen kakkuvati, mistä tuommoisia saa?). :) Taas tosi kiva kakkuresepti sinulta, ananas ja kaardemumma on varmasti kiva yhdistelmä tuossa päällysteessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rommirusina ♥
      Kiitos Siulle ihanasta kommentista ja
      palautteesta :)
      Tuon kakkuvadin oon aikoinaan ostanut robin hoodin alelaarista muutamalla eurolla,
      tykkään kovasti siitä itsekkin :)

      Poista
  2. Kiitos tästä ohjeesta! Testasin, tosin jätin pois kookossokerin joten ananaksethan liemineen uppos kakun sisälle, mutta tuohan ei haitannut! Hyvää tuli!
    Kokeilen seuraavalla kerralla ananaksen tilalle omenoita tai marjoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu ♥
      Kiitos testauspalautteesta ja olipa kiva kuulla että maistui :)
      Ja juu, uponneet ananaksethan oli varmasti oikein passeli jutska, tuli varmaan vaan lisää
      mehevyyttä kaakkuun :)
      Marjat käy ihanasti tuohon päälle, manssikat on tässä se oma suosikki.

      Poista