tiistai 11. maaliskuuta 2014

BanaaniSuklaaKaakku ♥



















Kokeilin Tänään
Tätä Reseptiä *Kliks*

Muuten noudatin tasan tarkkaan ohjetta mutta
jauhoina vehnän tilalta 0,75 dl kookosjauhoa(puoli desiäkin olisi riittänyt,
tämä muistiin seuraavaa kertaa varten)
sekä makeutuksena sokerin tilalta desin verran sukrinia,
neljäsosa desiä agavesiirappia sekä neljäsosa desiä kookossokeria.
Uunissa pidin ohjeessa olevan ajan ja itselle muistiin ensi kertaa varten että
omalla uunilla
olisi riittänyt vähempikin aika.

Todella mehevä ja maukas kaakku,
teen kyllä toistekkin 
Puolikas annos olisi riittänyt vallan mainiosti,
kaakku on nimittäin ihan valtavan kokoinen :)
Nimimerkillä
KaffeVieraita odotellessa 


2 kommenttia:

  1. Piti näin iltasella vielä kokeilla tämäkin kakku x) Saa aamukahvilla herkutella =P Hieman muuntelin myös, laitoin vain sukrinia 1dl, 1dl mantelijauhoja, 2 banaania ja 1tl kanelia. Paistoin 30min. Vielä en ole maistanu, joten kypsyydestä en tiedä, mutta tuoksu on ainakin huumaava. Niin ja paistoin 26cm vuoassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikka ♥
      Meillä syötiin tänään viimeiset palat tätä kaakkua :)
      Maku ja rakenne vaan parani päivä päivältä vaikka tosissaan oli jo
      huippuhyvää heti samana päivänäkin.
      Suunnittelin jo uuden tekoa ens viikolle :D
      Toivottavasti maistuu Siullekkin aamukaffen
      kera,
      Kiva kun Jätit kommenttia ♥

      Poista