perjantai 14. maaliskuuta 2014

Juustoinen PekoniMurekeRulla ♥




















Maukas murekerulla syntyy
seuraavanlaisesti...

Kippoon muna tai pari, reiluhko kermaloraus, 100 g raastettua goudaa,
50 g raastettua parmesaania ja haluamansa mausteet.
Kunnolla sekaisin ja 
700 g jauhelihaa  perään sekaan vaivaten.
Jätetään lepäämään huoneenlämpöön.

Täytteeksi pannun kautta pieneksi silputtuina
suurensuuri sipuli/pari normikokosta ja 
paketti pekonia.
Hetken kuullottelun jälkeen
sekaan paketti afrikanpaprika tuorejuustoa.
Annetaan muhistella hetkenpienen jonka
jälkeen saapi jäähtyä.

Jauhismassa painellaan levyksi leivinpaperilla varustetulle 
pellille.
Jäähtynyt pekonisipuli täyte levitetään päälle,
koko komeus käärästään rullalle ja muotoillaan
murekkeen muotoon.

Uuniin, kymppiminsa 250 asteessa ja
lämmönalennus 225 asteeseen ja
paistellaan kypsäksi.

Ihan T-A-J-U-T-T-O-M-A-N 
Hyväääää 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti