keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

LammasPötkylät HapankaaliPedillä ♥




















Pötkylöiden pohjaan ensin mausteöljy mihin
pannulle puolisen desiä oliiviöljyä ja sen kuumettua
perään
sipuli ja 3 valkosipulinkynttä pilkottuina pieneksi,
juustokuminaa, paprikajauhetta, sipulijauhetta,
oreganoa, korianteria, suolaa.
Noin 10 minuuttia hellästi matalalla lämmöllä muhitellen ja
kippoon jäähtymään.
Sekaan tuoretta persiljaa puolisen punttia
pienennettynä.

Jäähtyneeseen mausteöljyyn lisätään pari munaa.
Perään 500 g lampaan jauhelihaa sekaan
vaivaten.
Annetaan tekeytyä tunteroinen.

Voideltuun vuokaan hapankaalia ja
kuohukermaa.
Paistetaan 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Pötkylöihin pannulla pinnat valkosipulivoissa jonka
jälkeen pääsevät kaalipedille köllimään.
Uuniin,
225 astetta ja
noin 15 minuuttia...

Ja Pim,
Valmista on




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti