torstai 27. maaliskuuta 2014

SalamiPizza ♥




















Pohjaan:

2 kourallista juustoraastetta
1 ½ dl vettä
1 dl kookosjauhoa
½ dl pofiberiä
2 tl ksantaania
2 tl leivinjauhetta
öljyloraus
suolaa ja oreganoa

Kaikki ainekset sekaisin ja
vaivaa taikina kunnolla.
Taputtele taikina kostutetuin käpälin pellille leivinpaperin
päälle ja esipaista 250 asteessa noin
15 minuuttia kunnes rapsakoituu.
Käännä pohja esipaiston
puolivälissä.

Täytteeksi:

Esipaistetulle pohjalle
-tomaattikastike
-mozzarellaraaste ja parmesaaniraaste,
-salamiviipaleet
-tomaattiviipaleet
-punasipulia ja pikkupaprikoita pannun kautta
chiliöljyssä pyöräytettynä ja
maustettuna vielä timjamilla, chilirouheella,
valkosipulilla ja pippurilla
- lisää mozzarellaraastetta
-sinihomejuustoa

Paistetaan kypsäksi 225 asteessa

Taikinasta tulee semmosen normipyöreän ravintolapizzan kokoinen mutta
yks slaissi riitti tyydyttämään nälän.
Pohja täytti miun ehdottomat kriteerit kun pizzasta puhutaan eli
rapea pohja mikä on helposti
käsistä syötävä.
Kookoksen maku ei puskenut häiritsevästi läpi ja
maku kaikinpuolin yhdessä täytteen kera
herkullinen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti