torstai 20. maaliskuuta 2014

SieniValkosipuliLihapullat ♥




















Pulleroisten pohjaan meni
pannun kautta voi+chiliöljyssä 1 iso sipuli pieneksi silputtuna sekä
120 g tuoreita herkkusieniä muutaman kerran sauvasekoittimella
surautettuna pienirakeiseksi "muhjuksi".
Sipulin pehmettyä
sekaan Mustapekka valkosipulituorejuustoa
paketillisen verran.
Annetaan muhia hetken ja
jäähdytellään.
Jäähtyneeseen sienisipuli seokseen
muna, pari kourallista juustoraastetta, 2 rkl ranskankermaa sekä
mausteet.
Sekoitetaan kunnolla ja
vaivataan sekaan 700 g jauhelihaa.
Annetaan olla huoneenlämmössä noin
tunnin ajan.

Huoneenlämpöinen jauhismassa
pyöritellään pellille pikku pulliksi ja
paistetaan uunissa 225 asteessa noin
20 minuuttia.

Aikasten hyviä
etten sanois suorastaan
herrrkullisia 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti