perjantai 28. maaliskuuta 2014

SuklaaJuustoPiiras ♥




Tytär ollut koko viikon flunssassa ja itselläkin
kurkkua karhistaa sekä viluttaa...
Suklaahan auttaa kaikkeen,
(eiks nih, hihii ),
joten seuraavaa
syntyi

20 senttisen irtopohjavuuan pohjalle yhteensä
80 gramman edestä pekaani- ja cashewpähkinää sekä
mantelia rouhittuna.
Päälle lirutellen 2 rkl voisulaa sekä ripsaukset sukrinia.
"Pohjan" ei ole tarkoitus olla kokonaan vuuan peittävä,
siellä täällä on just hyvä :)

200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g  Fazer exclusive cocoa nibs 70% sukulaatia
1 dl sukrinia ( taikka haluamaansa makeutusta oman suun mukainen
määrä )
vaniljajauhetta ripsaus
1 muna

Tuorejuustoon sekoitetaan makeutus ja vanilja.
Sulatettu tumma suklaa lisätään joukkoon.
Lopuksi muna (sähkö)vatkaten
massaan.
Kaadetaan pähkinämurujen päälle.
Itsellä sattui olemaan 1 ylikypsä nektariini joten
viipaloin sen vielä suklaamassan päälle mutta
hetelmä ei millään muotoa välttämätön.

Uuniin,
175 astetta ja
noin puolisen tuntia.

Annetaan jäähtyä ja vetäytyä kunnolla.

Hyväähän se,
Nam





2 kommenttia:

  1. Tein ja olipas hyvää! Kiitos ohjeesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla,
      Kiitos paljon palautteesta Eikku ♥

      Poista