sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Täytetyt Paprikat ♥




















Jääkaapista löytyi jättikokoisia punaisia paprikoita
jotka suorastaan huusivat täytetyiksi
pääsemistä

Täytteeseen:

Pannun kautta
jauhelihaa, paaaaljon purjoa, chiliä, valkosipulia,
afrikan-paprikatuorejuustoa, parmesaania,
savustettua fetajuustoa paloina,
ranskankerman jämät.
Mausteina purkeista
suolaa, timjamia, cayennea, sipulijauhetta,
paprikajauhetta.

Paprikat puoliksi ja
täytettä sisään niin paljon kuin mahtuu ja
pikkasen ylikin :)
Päälle vielä tuoremozzarellaa ja
luraukset chiliöljyä.
Uuniin 225 astetta ja
pidetään niin kauan kuin
paprikat halutun kypsiä.

Herkkua



2 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköinen. En olekaan tehnyt pitkään aikaan täytettyjä paprikoita - pitänee korjata asia! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna ♥
      Kiitos kommentista :)
      Itsellä oli kanssa jäänyt vähän unholaan tämä herkku mutta nyt
      tuli korjattua tilanne :)

      Poista