lauantai 1. maaliskuuta 2014

TilliKermaSilakat ♥




















400 g silakkafileitä
2 dl kuohukermaa
120 g tillituorejuustoa
suolaa, pippuria
voita

Suolaa ja pippuroi silakkafileet.
Kääräise rullalle ja
lado lomittain
voideltuun vuokaa.
Sekoita kerma ja tuorejuusto.
Kaada kermaseos fisujen päälle.
Viimeistele juustohöylällä voista
höylätyillä voilastuilla.
Uuniin, 200 astetta ja
noin puolisen tuntia.

Maukasta esim juuresmuussin ja
keitettyjen punajuurien kera.
Omaan makuun parhaimmillaan seuraavana päivänä
kylmiltään naatittuna




2 kommenttia:

  1. Ai, miten ihania! Silakkaverkot vesille ja kaupan kalatiskiä kohti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin Kiitos kommentista ♥
      Ja juu, kalatiskille vaan
      kalastelemaan :)

      Poista