maanantai 24. maaliskuuta 2014

TonnikalaRulla ♥




















Rullan "lettuun" :

2 munaa
kermaloraus
2 rkl parmesaaniraastetta
2 rkl mozzarellaraastetta
tuoretta ruohosipulia
chilirouhetta
suolaa
1 tl psylliumia

Psylliumia lukuunottamatta kaikki ainekset sekaisin ja
kevyt vatkaus.
Viimeiseksi psyllium mukaan sekoittaen ja
samantein massa pannulle voihin
paistumaan.
Paistetaan matalalla lämmöllä hitaasti molemmin
puolin kauniin väriseksi.

Täytteeksi :

kreikkalaista jugurttia
tonnikalaa
punasipulia
muussattua avokadoa
makeaa pikkupaprikaa
kirsikkatomaattia
kurkkua
tuoretta persiljaa ja
ruohosipulia
parmesaaniraastetta
chilirouhetta, suolaa, paprikajauhetta,
cayennepippuria

Tee täyte hyvissä ajoin sekoittamalla kaikki ainekset ja
anna tekeytyä jääkaapissa.

Täytä lettunen runsaalla täytteellä ja
lisää mukaan vielä
romainesalaattia taikka muuta tuoretta
vihriää :)

Tämän jälkeen edessä enää se paras...
Syö ja
Naati






2 kommenttia: