perjantai 25. huhtikuuta 2014

KasvisRulla ♥




















Rullan "kuoreen" :   

 

3 isoa kananmunaa
½ dl kuohukermaa
kukkurakourallinen juustoraastetta
öljyluraus
1 rkl psylliumia ( hienojakoista )
suolaa, oreganoa, valkosipulijauhetta

Sekoita ainekset ja
kaada massa pellille.
Anna turvota 15 minuuttia ja
paista 200 asteessa noin
10 minuuttia.

Täytteeseen : 


1 iso punasipuli
1 iso keltasipuli
3 valkosipulinkynttä tai maun mukaan
1 iso paprika
1 isompi purkki herkkusieniä taikka tuoreita
100 g kirsikkatomaatteja
1 nippu persiljaa
200 g kanttarellituorejuustoa
50 g parmesaaniraastetta
150 g tuoremozzarellaa
mustapippuria, cayennepippuria, suolaa, paprikajauhetta,
timjamia

Kuullota pannulla voissa
sipulit+paprikat+herkkusienet+tomaatit.
Lisää sekaan tuorejuusto+persilja+parmesaani.
Mausta maun mukaan.
Anna pulputella matalalla lämmöllä noin
20 minuuttia.
Anna jäähtyä ja
lisää sekaan 100 g tuoremozzarellaa.

Täytä rulla, rullaa ja
lisää päälle loppumozzarella.
Paista 200 asteessa sen verran että
täytteen ja päällisen juustot sulaa,
noin 10 minuuttia.

Olipa kerrassaan hyvää salaatin ja
maustetun kermaviilin kera

Täytteestä tulisi myös maukas
kastike itsetehdylle
Karpin Tuore"pastalle" tai myös
ihan kesäkurpitsa"pastalle"

Nam





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti