keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Meatzza ♥



















Oon unohtanut täysin herkullisen meatzzan eli
jauhelihapohjaisen "pizzan" olemassaolon...
Tää virhe piti korjata nopsaan

Pohjaan 
400 g naudan jauhelihaa hyvin vaivattuna ja
suolalla maustettuna

Taputtele pohja vuokaan tai
pellille,
esipaista hetki

Täytä mieleisillä täytteillä...
Itsellä meni Tänään
 - pikaista tomaattikastiketta ( paseerattu tomaatti+reilusti mausteita+yrttejä, annetaan pulputella
hetken kattilassa )
 - kinkkua
 - pannun kautta öljyssä
  punasipulia, punaista chiliä ja
  valkosipulia kuullotellen, maustettu teelusikallisella agavesiirappia
 - tomaattia ohkaisina viipaleina
 - mozzarellaa
 - parmesaania
 - yrttivuohenjuustoa

Paistetaan 225 asteessa noin
15 minuuttia

Annetaan vetäytyä kunnolla vaiks
mieli tekis iskee kiinni heti uunista ottamisen 
jälkeen :)

Kaveriks lautaselle 
pääsi kaikessa yksinkertaisuudessaan 
minisalattia persiljalla kera 
ihanan kastikkeen mihin
surautin sauvasekoittimella sekaisin
avokadoa, ranskankermaa, persiljaa, sitruunanmehua,
chiliä, valkosipulia ja
suolaa. 
( kastike käy mihin vaan...
Käytän hampurilaisten välissä, salaatin kanssa,
grillatun lihan/kanan/kalan kanssa,
lämppäreitten kanssa, leiväkkeen päällä...
No juujuu, siis mihin vaan )

Siis kerrassaan ihan älyttömän 
hyvää 

 



6 kommenttia:

  1. Kiitos ideasta! Huomenna meillä syödään tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisa, kiva kuulla jos vinkkiä löytyi ja
      mukavaa kun jätit kommenttia ♥

      Poista
  2. Mun blogissa olisi sulle haaste :-)
    http://sukkaasunmuuta.blogspot.fi/2014/04/11-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu, ahaa, pitääpä siis tutustua tarkemmin minkämoisista haasteista
      on kyse ♥

      Poista
  3. Heippa Marjo,tomaattikastike pulputtelee just kattilassa :) Kuulostaa kerrassaan herrrkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Kipalle,
      toivottavasti maistui Siullekkin ♥
      Kiitos kommentin jättämisestä :)

      Poista