tiistai 22. huhtikuuta 2014

Paistettu Turska ja JuuresRanskikset ♥




















Turskafileisiin suolaa ja
sitruunanmehua.
Paistetaan  voi+öljyssä.

Juuresranskiksiin
pilkotaan
palsternakkaa, juuripersiljaa ja
porkkanaa ohkaisiksi tikuiksi.
Öljytään ja suolataan.
Paistetaan 
225 asteessa rapsakoiksi.
Rapsakoiden juuresranskisten salaisuus on
riittävän ohkaiseksi viipalointi, sopiva öljyn määrä (ei liikaa, ei saa lillua
öljyssä )
sekä
riittävän kova lämpö uunissa.

Kastikkeessa
kermaviiliä, savulohi-piparjuurituorejuustoa,
hienoksi hakattua persiljaa+tilliä,
sitruunanmehua, ruususuolaa, pippuria.
Kaikki sekoitetaan ja
annetaan maustua jääkaapissa
muutama tunti.

Simppeliä ja
hyvää 






2 kommenttia:

  1. Ihanaa, täälläkin on kokkailtu kalaa, näyttääpä mehevältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rommirusina kommentista ♥
      Kala on kyllä suurta herkkua, nam! Jostain syystä itsellä tulee
      liian harvoin sitä kokkailtua mutta pitää parantaa tapansa sen
      suhteen :)

      Poista