maanantai 7. huhtikuuta 2014

ParmesaaniBroileria ja PalsternakkaPyrettä ♥




















Broitsun maustamattomat piffit maustellaan omaan makuun sopiviksi ja
kieritellään hienoksi raastetussa parmesaaniraasteessa.
Voi myös kieritellä
ensin pofiberissä, sitten kastaa kananmunassa ja
sitten vasta
juustoraasteessa jos tahtoopi paksumman
paneroinnin.
Paistetaan pinnaltaan rapsakaksi sekä
kauniin väriseksi valkosipulivoissa.

Palsternakkapyreeseen
palsternakat
keitetään suolalla maustetussa vedessä ja
soseutetaan voin ja kerman kera sauvasekoittimella taikka
blenderissä samettisen sileäksi soseeksi.
Maustetaan suolalla.

Lautasella kaverina salaattisekoitusta sekä
muussattua avokadoa seassaan
sitruunamehua, suolaa ja
chilirouhetta.

Yksinkertaisuudessaan vaan
ihan tajuttoman hyvää,
mitäpä siihen sen enempiä 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti