lauantai 12. huhtikuuta 2014

ParmesaaniJauhelihapiffit Kaalisalaatilla ♥




















Jauhispiffeihin
munaa, juustoraastetta,
kermaloraus, mausteet ja
jauhis.
Sekoitetaan, vaivataan ja
annetaan tekeytyä.
Massa tehdään
löysähkönä.

Huoneenlämpöinen taikina muotoillaan kostutetuin
käsin piffeiksi ja
kieritellään hienoksi raastetussa parmesaanissa.
Paistetaan voissa.

Kaalisalaattiin
1 varhaiskaali
2 isoa porkkanaa
1 purjo
majoneesipohja kahdesta munasta ja
neljästä desistä öljyä
mausteina
sitruunavalkoviinietikkaa,
sinappia, suolaa, hunajaa, paprikajauhetta,
valkosipulijauhetta, chilirouhetta

Salaatin ainekset pilputaan pieneksi ja
sekoitetaan.
Surautetaan majoneesi sauvasekoittimella,
sekoitetaan sekaan ja
maustetaan.
Annetaan tekeytyä jääkaapissa ainakin parisen tuntia,
mielellään seuraavaan päivään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti