sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

PekoniTomaattiPizza ♥



















Siivouspäivän kunniaksi iltasella pizzaa...
Pohjan resepti löytyypi tuolta ->
*Kliks*

Pohjaan lisäsin alkuperäisen reseptin lisäksi lorauksen öljyä sekä
teelusikallisen ksantaania, suolaa, oreganoa ja
chilirouhetta.
Esipaistoin pohjaa 225 asteessa noin
15 minuuttia.

Täytteeksi pääsi
tomaattikastiketta,
pancettaa, tomaattia, mozzarellaa, vuohenmaitofetaa ja
parmesaania.

Todella hyvänmakuinen pohja, Tyttäreni tykkäsi myös.
Rapsakkuutta jäin kaipaamaan tekstuuriin mutta
muuten oikein passeli kun
antoi pizzan kunnolla vetäytyä ja
jäähtyä.

Palanen pizzaa ja lasillinen luomupunaviiniä siivotussa
kotikolossa...
Sunnuntai aikasten
mallissaan




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti