sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

SuklaaKirsikkaKaakku ♥





















4 munaa
100 g voita
100 g tummaa suklaata
1 dl vähäsokerista kirsikkahilloa
1 ½ dl saksanpähkinäjauhoa
1 dl kookosjauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 dl sukrinia
1/4 dl kookossokeria
1/4 dl agavesiirappia
suolaripsaus

Vaahdota munat+makeutus.
Sulata voi ja suklaa,
lisää sekaan kirsikkahillo ja suolaripsaus.
Sekoita jäähtyneenä munavaahtoon.
Siivilöi jauhot+leivinjauho sekaan ja
sekoita varovasti.
Paista kaakku irtopohjavuuassa ( ø 20 cm )
200 asteessa noin 20 minuuttia.
Anna jäähtyä.

Halkaise jäähtynyt kaakku ja
kostuta molemmat pohjat vahvaksi keitetyllä 
kahvilla.
Laita alimmalle pohjalle vähäsokerista kirsikkahilloa ja
kerma-mascarponevaahtoa joka on maustettu
vaniljalla ja makeutettu sukrinilla.
Toinen pohja päälle ja
täytetty kaakku hetkeksi 
jääkaappiin.

Sulata kattilassa 2 desiin kermaa 140 g
tummaa suklaata.
Anna jäähtyä hieman.

Kuorruta kaakku suklaakermaseoksella ja
ripsuttele päälle mantelirouhetta.

Kaakku jääkaappiin ja
mielellään saapi siellä oleskella ainakin muutamia tunteja ennen 
naattimista,  parhaimmillaan
yön yli olleena.

Kirsikan ja suklaan liitto maustettuna kahvilla...
Taivaallisen hyvää






4 kommenttia:

  1. Ja taas, mikä kakkuresepti, yliherkullisen näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rommirusinalle
      iso kiitos kommentista ♥

      Poista
  2. aijaijai, miten herkullisen ja mehevän näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merikukalle
      paljon kiitoksia kommentista ♥

      Poista