keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

TonnikalaMuffarit ♥





















12 kpl

3 munaa
1 dl ranskankermaa
1 dl kermaviiliä ( itse laitoin eiliseltä ruualta jäänyttä kermaviilikastiketta missä
mausteena oli savulohi-piparjuurituorejuustoa,
hienoksi hakattua persiljaa+tilliä,
sitruunanmehua, ruususuolaa, pippuria )
2 dl juustoraastetta
1 dl mantelijauhetta
öljyluraus
1 purkki tonnikalaa
1 iso punasipuli
1 punainen chili
2 valkosipulinkynttä
100 g yrttivuohenjuustoa
kirsikkatomaatteja
mausteina
 -suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, cayennepippuria,
 sipulijauhetta, timjamia, oreganoa

Kaikki sekaisin ja
annetaan massan hetki tekeytyä.
Paistetaan
175-200 asteessa noin
puolisen tuntia.
Annetaan vetäytyä ennen
naattimista...

Herrrrkullisia





2 kommenttia:

  1. Tein illalla näitä suppiksista. Hyvin onnistui ja maistuivat hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalu ♥
      Oi suppiksia, nams! Varmasti olikin hyvä täyte,
      Kiitos testauspalautteesta :)

      Poista