lauantai 3. toukokuuta 2014

ChorizoKääröt ♥



















12 kpl

4 kananmunaa
4 rkl smetanaa
250 g juustoraastetta
4 tl psylliumia ( hienojakoista )
3 tl leivinjauhetta
2 dl mantelijauhetta
1 dl saksanpähkinäjauhoa ( Jos ei liiemmin pidä tämän pähkinän mausta
kannattaa tilalta laittaa mantelijauhetta. Maistuu todella voimakkaana )
4 rkl seesaminsiemeniä
4 rkl pofiberiä
suolaa, valkosipulijauhetta, oreganoa
chorizomakkaraa

Sekoita taikinan ainekset ja
vaivaa massa hyvin.
Halutessasi voit käyttää monitoimikoneen taikka
sähkövatkaimen taikinakoukkuja taikinan valmistamiseen.
Anna taikinan turvota ja tekeytyä noin
15 minuuttia.

Jaa taikina kahteentoista yhtä suureen osaan.
Kostuta kädet hyvin,
ota taikinapallukka käteen ja
taputtele kädessä lituskaksi.
Laita chorizo lituskan päälle, taita kiinni ja
muotoile sopivaan muotoon.
( Kostuta käsiä lisää aina tarvittaessa )

Voitele kääröt vedellä,
paista 225 asteessa noin
25 minuuttia.

Itse tein tänään chili-valkosipulimajoneesin
mihin dippailla kääröjä ja
söin salaatin kera.
Kääröön voi halutessaan laittaa myös
sinappi-ketsuppiseosta.
Taikinan voi maustaa haluamallaan tavalla ja
sisään käy kaikki nakit ja makkarat.

Nää on miun suuria suosikkeja ollu siitä saakka kun
vastaavanlaisia ekan kerran tein...

Nam





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti