perjantai 30. toukokuuta 2014

JogurttiBroileria ♥




















Helppoa herkkuruokaa,
vei kielen mennessään tää tipunen

Maustamattomat
kananpojan koivet laitetaan yön yli
marinadiin.


Marinadi :  

 

kreikkalaista jogurttia
öljyä
sitruunankuorta
suolaa
savupaprikajauhetta
korianteria
juustokuminaa
chilirouhetta ( tai tuore chili )
valkosipulijauhetta ( tai tuore valkosipuli )
currya
kurkumaa

Yön yli köllöttelyn jälkeen
pyyhi enempiä marinadeja pois ja
kierittele koivet parmesaaniraasteessa ja
laita vuokaan.

Alkulämmöt hetki 250 asteessa  jonka jälkeen
lämmön alennus 150 asteeseen ja
siellä 1 ½ - 2 tuntia
koipien koosta ja halutusta kypsyysasteesta
riippuen.

Kaalisalaatin kera sekä
valkosipuliseen jogurttiin dipattuna,
aih ja voih
Päälle vielä sitruunanmehua sekä
tuoretta persiljaa



2 kommenttia:

  1. Mää tein näitä!!!! Älyttömän hyviä vaikka unohdin parmesaaniraasteen ja dipin. Söin monta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalu ♥
      Oi kun kiva kuulla että maistui :)
      Itte kans tykkäsin näistä ihan älyttömästi ja
      muistan syöneeni toooosi monta kerralla :D
      Kiitos palautteesta! :)

      Poista