lauantai 10. toukokuuta 2014

MiniMeatzzat ♥




















400 g huoneenlämpöistä naudan jauhelihaa vaivataan
"taikinaksi".
Jaetaan kuuteen osaan ja
taputellaan pallerot pyöreiksi ja littanoiksi.
Esipaisto 250 asteessa
parisen minuuttia.

Päälle
tomaattikastiketta, oreganoa,
metwurstia,
tomaattiviipale.
Pannun kautta voiöljyssä
vihreää paprikaa kuutioina, sipulia ja
valkosipulia maustettuna
chilirouheella, suolalla, savupaprikajauheella ja
suolalla.
Parmesaaniraastetta ja
tuoremozzarellaa.

Uuniin,
250 astetta ja
noin kymppiminsa





4 kommenttia:

  1. Koko blogin sisältö näyttää niin hyvältä, tätäkin ohjetta on pakko kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koivuhiiri,
      Kiitos Siulle ja
      Ihana että Jätit kommenttia ♥

      Poista
  2. Tämä ihana ohje tuli testattua tänään , koko satsi syötiin heti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Bingoliisa, kiva kuulla ♥
      Ja Kiitos palautteesta :)

      Poista