lauantai 17. toukokuuta 2014

ParmesaaniKeksit ♥




















Tein koe-erän juustokeksejä.
Koe-eräkin onnistui niin hyvin että
laitan reseptin jakoon :)

10 kpl

50 g raastettua parmesaania
40 g pehmeää voita
1 kananmuna
1 rkl pofiberiä
½ tl ksantaania
½ tl leivinjauhetta
valkosipulijauhetta, paprikajauhetta,
oreganoa, chilijauhetta
unikonsiemeniä

Sekoita juuston joukkoon kaikki kuivat
aineet.
Lisää pehmeä voi sekä
kananmuna.
Sekoita kunnolla.
Laita leivinpaperin päälle pellille
kekoja ja
tasoittele pintaa.
Jätä hieman tilaa keksien välillä,
leviää hieman paistuessaan.
Ripottele päälle unikonsiemenet ja
paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Itse käänsin keksit puolessa välissä
niin tulee ihanan rapea pinta kummallekkin
puolella.

Aivan ihanan makuisia ja
rakenne on mahtava, Nam

Juustotarjottimelle, illanistujaisiin,
leffaevääksi, picnicevääksi...
No ihan mihin vaan :)





5 kommenttia:

  1. Paistoin hieman liikaa, mutta nam - herkullisia ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kati, ihana kuulla että maistui ♥
      Ja liikaa paistaminen, jos eivät nyt vallan kärähtäneet, niin
      saattoipi vaan tuoda lisärapeutta :)
      Kiva kun Jätit palautetta ♥

      Poista
    2. Eivät kärähtänee liikaa :) Tuoreina olivat ihanan rapeita, mutta säilytyksessä pehmenivät. Säilytin muovirasiassa, jossa kansi oli hieman raollaan. Miten kannattaisi säilyttää, jotta pysyy rapeina?

      Poista
    3. Kati ♥
      Mie säilytin sen kaks päivää minkä riittivät niin ihan lautasella pöydällä ja
      rapeus säilyi sen aikaa :) Pitemmässä säilytyksessä mietin ihan samaa että
      missä rapeus säilyis? Oisko sitten ihan kaapissa rasiassa mutta kokonaan ilman
      kantta :)

      Poista
    4. Ok, kiitos :) EIhän nää kauaa vanhene, kun ei voi olla napostelematta ;) Mutta jos vieraille tekee, niin hyvä jos saa säilytettyä rapeina.

      Poista