tiistai 27. toukokuuta 2014

PekoniSipuliPannari ♥





















4 kananmunaa
120 g smetanaa
½ dl chilimajoneesia
100 g raastettua parmesaania
100 g raastettua mozzarellaa
nippu ruohosipulia
1 paketti pekonia
1 iso punasipuli tai 2 pienempää
6 paksua viipaletta cheddaria
2 tomaattia
suolaa, savupaprikaa, cayennepippuria,
mustapippuria

Paista pekonit ja
sipulit pannulla.
Sekoita muut ainekset tomaattia ja
cheddaria lukuunottamatta.
Kaada munamassa voideltuun vuokaan ja
kaada päälle pekoni-sipulisilppu.
Laita viipaloidut tomaatit sekä
cheddarit päällimmäiseksi.
Paista 175-200 asteessa noin
puolisen tuntia.

Anna vetäytyä ennen
naattimista





4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. U-M ♥
      Oli kyllä herkkua...
      Kiva kun Jätit kommenttia,
      Kiitos :)

      Poista
  2. Minkä kokoiseen vuokaan teit? Riittääkö monelle? Kippokutsut tulossa ja toi vois olla ihan hyvää tarjottavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Suvi ♥
      Tää on tehty 22 senttiseen piirasvuokaan ja
      6-8 palaa saa riippuen minkä kokoisia haluaa :)

      Poista