tiistai 27. toukokuuta 2014

RaparperiMansikkaPiiras ♥



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pohja : 

 

50 g voisulaa
1 dl saksanpähkinäjauhoa
2 dl mantelijauhetta
1 rkl agavesiirappia tai haluamaansa makeutusta

Sekoita pohjan ainekset ja
painele vuuan pohjalle. ( Ø 20 cm )
Esipaista pohjaa 175 asteessa noin
10 minuuttia.

Täyte : 

 

2 dl raparperia
2 dl tuoreita mansikoita
1 rkl kookossokeria
2 rkl voita
2 rkl kuohukermaa

200 g mascarponea
1 dl kuohukermaa
1 kananmuna
1 dl sukrinia tai haluamaansa makeutusta
1 tl vaniljajauhetta tai
vaniljatangon sisukset

Käytä raparperit pannulla voi+kookossokeri+kerman
kera.
Anna pulputella kunnes karamellisoituu.

Paloittele mansikat esipaistetun pohjan päälle ja
kaada karamellisoitunut raparperi
niiden päälle.

Sekoita mascarpone+kerma+muna+mausteet ja
kaada se mansikoiden+raparperien päälle.
Paista 175-200 asteessa
25-35 minuuttia.

Anna jäähtyä ja vetäytyä mielellään
viileässä
ennenkuin isket kiinni...
Nams ♥ 




4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Johanna ♥
      Kun niiiiin mielelläni palasen jos toisenkin
      Siulle tarjoisin :)
      Oli kyllä ihan älyttömän hyvää :P
      Ja kiva kun Jätit kommenttia :)

      Poista
  2. Namskis, raparperi ja mansikka on kyllä loistava yhdistelmä, itsekin ajattelin tekaista jotain jälkkäriä niistä tulevana viikonloppuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rommirusina ♥
      Kiitos kommentista :)
      Ja täytyykin tulla sitten kurkkimaan mitä
      herkkua raparperista ja mansikasta kehittelet, nami!
      Ihana yhdistelmä tosiaan :P

      Poista