maanantai 5. toukokuuta 2014

SinappiPossua PekoniParsan ja ValkosipuliLanttujen Kera ♥





















Possun ulkofilettä suikaleina pannuun voihin kypsymään,
perään smetanaa, kuohukermaa, mausteet, sinappia.
Koko komeus uunivuokaan ja
uuniin,
120 astetta ja noin
pari tuntia.

Parsat siisititään tarvittaessa,
kietastaan pekoniin,
loraukset oliiviöljyä päälle,
pikkasen suolaa parsan näkyvään osaan,
uuniin grillivastuksen alle,
225 astetta.
Parsat käännetään kypsennyksen
puolivälissä.
Itsellä kaikkineen uunissa noi
10 minuuttia, aika riippuu
parsan koosta ja
halutusta kypsyydestä.

Valkosipulilanttuhin
pilkotaan lantut pieneksi kuutioksi,
pannulle voita reilu köntti ja
lantut siihen muhimaan matalalla lämmöllä.
Maustetaan suolalla ja
valkosipulijauheella.
Kokonaisuudessaan pannulla meni
noin puolisen tuntia.

Mielettömän hyvä annos.
Kaikki annoksen osaset lukeutuu yksitellen
miun lemppareihin ja
tosi hyvin ne myös yhteen sopi.
Ja valkosipulilantut on kyllä yksi kaikkien aikojen
lempparilisukkeistani kun ne pannulla
voissa kypsytetään hitaasti ja
suurella rakkauvella 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti