perjantai 13. kesäkuuta 2014

JauhelihaBataattiLaatikko ♥


















1 iso bataatti
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 dl kuohukermaa
100 g smetanaa
50 g parmesaaniraastetta
50 g mozzarellaraastetta
20 g voita
suolaa, mustapippuria, chilirouhetta, timjamia,
paprikajauhetta

Paista jauheliha ja sipuli pannulla,
mausta.
Kuori ja viipaloi bataatti sekä
valkosipulit.
Laita voideltuun vuokaan bataatit ja
paistettu jauhelihaseos sekä valkosipulit.
Kaada päälle kerma-smetana-parmesaani seos ja
sekoita.
Viimeistele mozzarellaraasteella ja
voilastuilla.
Paista 175 asteessa noin
45 minuuttia.
Anna vetäytyä kunnolla ja
naati raikkaan salaatin kera ...
Todella hyvää,
Nam




2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä. :) Miksihän itsellä ei koskaan ole tullut mieleen tehdä bataatista tämmöistä lihaisaa laatikkoruokaa, pitääpä testata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rommirusina, Kiitos Siulle kommentista ♥
      Ja suosittelen testaamaan kyllä :)
      Tästä tuli kyllä miulle ihan lempparia, nams!
      Valkosipulibataatteja oon aiemmin tehnyt ja siitä tuli onneksi mieleen että
      laitetaas lihaakin mukaan :)

      Poista