keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

JauhelihaPizza ♥




Edellisen postauksen täytetyistä letuista jäi sen verran täytettä
yli että tein niistä pyöreän pizzan :)

Pohjaan :

2 kananmunaa
2 rkl öljyä
2 rkl tapiokatärkkelystä
1 dl pofiberiä
1 tl leivinjauhetta
suolaa, oreganoa, valkosipulijauhetta

Sekoita ainekset kunnolla ja
levitä pellille leivinpaperin päälle vaikka
lusikan avulla pyöreään tai
haluamaasi muotoon.
Voit myös tehdä pieniä pizzapiirakoita jolloin saat
taikinasta 4 pientä pyöreää pizzaa :)
Yhtenä pyöreänä taikinasta tulee normaalin
ravintolapizzan kokoinen.
Esipaista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Levitä täytteet ja
paista loppuun.

Miulla meni siis täytteinä
paseerattua tomaattia pohjalle minkä maustoin oreganolla ja
chilillä, päälle kastike missä
jauhelihaa, punaista chiliä, valkosipulia, punasipulia,
tuoreita ruskeita herkkusieniä, smetanaa,
tuoretta ruohosipulia,
suolaa, mustapippuria, cayennepippuria,
paprikajauhetta.
Päällimmäiseksi tomaattiviipaleet,
parmesaaniraastetta ja
mozzarellaraastetta.





2 kommenttia:

  1. Saako tapiokatärkkelystä ja profiberiä prismasta vai pitääkö tilata erikseen jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Niinuska ♥
      Molempia löytyy prismasta sekä monesta muustakin ruokakaupasta :)
      Yleensä gluteenittomien jauhojen kohdalla
      hyllyssä :)

      Poista