keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

JauhelihaTäytteiset Letut ♥




















Kolmeen isohkoon
lettuun :

2 kananmunaa
2 rkl öljyä
0.25 dl tapiokatärkkelystä
2 tl pofiberiä
ripsaus suolaa

Vatkaa munat ja
öljy. Sekoita muut ainekset hyvin sekaan.
Paista voissa.
Laita pannulle hyvin vähän massaa ja
levitä ympäri pannua.
Paista per puoli noin
minuutin verran.

Täytteenä :

pannun kautta
jauhelihaa, punaista chiliä, valkosipulia, punasipulia,
tuoreita ruskeita herkkusieniä, smetanaa,
tuoretta ruohosipulia.
Mausteina suola, mustapippuri, cayennepippuri,
paprikajauhe
Anna täytteen muhistella hetki pannulla.

Täytä lettuset ja
lisää salaattia, tomaattia ja
juustoraastetta.
Kääräise rullalla ja
naati.
Varo,
meinaavat viedä kielen mennessään..
Niin hyviä olivatten

Laitan jo tähän koska tiedän Jonkun kysyvän voiko
letussa olevaa tapiokatärkkelystä korvata jollain :)
Valitettavasti tämän lätyn herkullisuus ja mahtava
rakenne perustuu juuri tärkkelykseen taikinassa joten
tähän lopputulokseen pääsemiseksi sitä ei voi korvata ...
paitti toki perunajauholla :)

Aivan ihania ja
jos haluaapi makeita lettuja niin
ei muuta kuin lisäämään taikinaan haluamaansa
makeutusta...
Niin miekin aion tehdä ja
naattia ne tuoreiden mansikoiden sekä
vaniljaisen kermavaahdon kera,
Oi Nam




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti