maanantai 2. kesäkuuta 2014

MakkaraPasteijat ♥






















5 kpl

100 g juustoraastetta
30 parmesaaniraastetta
30 g voita
2 dl jauhettua mantelia
1 dl pofiberiä
2 tl ksantaania
1 muna
3 rkl vettä
2 tl leivinjauhetta
suolaa

Nypi voi sekaisin jauhojen ja juuston kanssa.
Lisää muut aineet käsin sekaan
ja vaivaa kunnolla tasaiseksi.
Laita taikina jääkaappiin pariksi
tunniksi.

Täytteeseen :

200 g jalapeno-juusto makkaraa
punasipuli
keltasipuli
valkosipulia
50 g tacotuorejuustoa
3 rkl sinappia
tuoretta persiljaa nippu
paprikajauhetta

Paista pannulla makkara+sipulit-paprikajauhe.
Lisää tuorejuusto ja sinappi.
Anna pulputella hetki ja
lisää persilja.
Jäähdytä.

Jaa taikina viiteen osaan.
Käsittele taikinaa kunnolla kostutetuin käsin.
Taputtele taikinapalat käden päälle pyöreäksi,
lisää täyte ja
taita kiinni. Taputtele vielä kostutetuin käsin
muotoa paremmaksi.
Voitele pasteijat muna-unikonsiemenseoksella ja
paista 225 asteessa noin
25 minuuttia.

Aikasten hyviä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti