maanantai 9. kesäkuuta 2014

PersikkaRahkaPiirakka ♥





















Pohjaan :


50 g voisulaa
3 dl mantelijauhetta
1 rkl agavesiirappia tai haluamaansa makeutusta
40 g tummaa suklaata isohkona rouheeena

Sekoita pohjan ainekset ja
painele seos vuokaan (  20 cm )
Esipaista pohjaa 175-200 asteessa noin
10 minuuttia ja
anna pohjan jäähtyä.



Täyte :

 

250 g rahkaa
2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa ( Kiitos tarkkaavaisen Lukijan lisäsin nyt myös aiemmin
reseptistä täysin puuttuneet kananmunat )
½ dl kookossokeria
½ sukrinia
½ sitruunan mehu
1 tl vaniljajauhetta
4 tuoretta persikkaa
1 dl mantelilastuja

Kuori,
viipaloi persikat ja
asettele esipaistetun pohjan päälle.
Sekoita täytteen muut ainekset ja
kaada seos persikoiden päälle.
Viimeistele piirakka mantelilastuilla ja
paista 200 asteessa noin
puoli tuntia.
Anna jäähtyä ja
vetäytyä mielellään viileässä ennen
naattimista.

Nam





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti