maanantai 18. elokuuta 2014

JuustoPannari ♥





















Suolaiseen pannariin on hyvä upottaa jääkaapista löytyviä
juustonkantoja sun muita rippeitä.
Tänään pannariksi päätyi pelkkä juustoversio.

6 dl kermamaitoa
2 kananmunaa
30 g voisulaa
200 g emmentalraastetta
1 tuoremozzarellapallo revittynä
100 g fetaa muruina
1 dl Semperin Pofiberiä *Kliks*
1 tl psylliumia
1 tl ksantaania
nippu tuoretta ruohosipulia
suolaa, cayennepippuria, chilirouhetta

Vatkaa kevyesti kermamaito, munat, voisula ja
juustot.
Lisää sekaan pofiber+psyllium+ksantaani hyvin
sekoitettuna.
Lisää ruohosipuli ja
mausteet. Tarkista maku.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja
paista 200-225 asteessa noin
40 minuuttia.

Naatitaan hyvin jäähtyneenä ja
vetäytyneenä joko ruokana vaikka salaatin kera taikka
jälkiruokaherkkuna esim kirsikkahillon tai
viikunahillon kera...
Herkullista






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti