lauantai 6. syyskuuta 2014

JauhelihaPizza ♥





















Pohjaan :

2 kananmunaa
200 g juustoraastetta
öljyloraus
½ dl kuohukermaa
1 tl psylliumia
2 tl ksantaania
1 dl Semperin Pofiber perunakuitua *Kliks*

Kaikki ainekset sekaisin ja anna
turvota noin 10 minuuttia.
Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle kostutetuin käsin ja
esipaista 250 asteessa 10-15 minuuttia.
Käännä pohja esipaiston puolessa välissä.
Jäähdytä kylmäksi ennenkuin
täytät.

Täytä mieleisillä täytteillä.
Itsellä tänään mukaan pääsi pohjalle
paseerattu tomaatti valkosipulilla ja oreganolla,
jauhelihaa ja sipulia pannun kautta (suolalla, valkosipulilla, mustapippurilla, cajunmausteella ja
paprikajauheella), chiliä, herkkusieniä,
tomaattia ja
paaaaljon juustoraastetta :)

Paistetaan kypsäksi ja
annetaan ehdottomasti vetäytyä kunnolla ennen
naattimista.
Nam





9 kommenttia:

  1. Tämäpä kuulostaa hyvältä pizzapohjalta! Jälleen erinomainen resepti kokeiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämellinen Kiitos kommentin jättämisestä ♥
      Ja itse tykkäsin tästä pohjasta todella
      paljon :)
      Tarpeeksi esipaistoa niin sai mukavan rapsakan pohjan.

      Poista
  2. Onnistuisikohan tämä vähemmällä juustoraasteella? Kaapissa olisi 1,5 pussia juustoraastetta ja täys pussi menisi pizzan päälle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salla ♥
      Onnistuu vähemmälläkkin kyllä :) Pohjasta ei tuu niin rapsakkaa mutta
      maun puolesta saa ihan hyvän. Suolaripsaus taikka muuta maustetta voi myös
      laittaa pohjaan lisäksi kun juuston määrä vähempi :) Ja psylliumin määrää voi myös nostaa
      kahteen teelusikalliseen.

      Poista
  3. Kiitos nopeasta vastauksesta :)
    Nyt rupean pizzan valmistus puuhiin, toivottavasti tulee makoisaa :p

    VastaaPoista
  4. Oi nam <3 Paras pohja ikinä! Oonkin jo kahdesti pizzaa väsänny :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salla ♥
      Lämmin kiitos testauspalautteesta :)
      Ja ihana kuulla että maistui!
      Itselläkin tässä taas mielessä perjantaipizzan
      valmistus :D

      Poista
  5. Viikonloppuna kokeilin tällä ohjeella pitsaa ja kaikista karppipohja kokeiluista voin sanoa että tämä meni ykköseksi! Ihana rakenne.

    http://yellowta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja ♥
      Kiitos todella paljon testauspalautteesta ja
      ihana kuulla että maistui! :)

      Poista