torstai 12. maaliskuuta 2015

Mustikka-Villivattu Juustotorttunen ♥


















Selailin tänään vanhoja reseptejä ja ruokakuvia ja sieltä
löytyi todella monta unohdettua herkkua :)
Laitoin tämän torttusen reseptin jo facebook sivulleni ja
ajattelin että laitampas kuitenkin myös blogiinkin niin tavoittaa
enempi sitten Lukijoita :)
Tää on todella helppo ja nopsa tehdä sekä
äärimmäisen maukas

Pohjaan:

60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan (esimerkiksi
noin desin verran todella hyvää ja
itsekäyttämääni YesDelin Karppisokeri *Kliks*)
2 tl leivinjauhetta
n. 100g jauhettua mantelia

Muna ja makeutus vatkataan kuohkeaksi,
lisätään kerma ja voi sekaan vatkaten sekä
lisätään manteli vielä vatkaten joukkoon.
Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta.
Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa.

Täytteeseen:

desi kermaa
200g haluamaansa tuorejuustoa(mascarpone miun suosikki)
yks muna
vaniljatangon sisukset
haluamansa makeutus itselleen sopiva
määrä eli suunmukainen :) Itse käytän YesDelin Karppisokeria
Mustikkaa ja villivadelmaa

Esipaistetun pohjan päälle
ensin mustikkaa ja
vattua täysin sulaneina ja valutettuina (jos pakastemarjoista tekee)
Ja niiden päälle seos
täytteen hyvin sekoitetuista aineksista.
Paistetaan 200 asteessa ja
noin puol tuntia.
Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimista



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti