torstai 16. huhtikuuta 2015

RucolaJuustoTäytteiset PossuKääröt Pekoniin Kääräistynä ♥




















Taas pukkaa helppoa ja
herkullista :)
Ja edullistakin kun possun ulkofilettä aika usein tarjouksesta saapi...

Leikkaa possun ulkofileestä pihvejä ja
nuiji ne ohkaiseksi.
Suolaa ja mustapippuroi piffit.
Laita piffille rucolaa sekä mozzarellaa ja
kääräise rullalle.
Kääri kääröt vielä pekoniin ja
ota pannulla pinnat voissa paistaen.

Uuniin,
150 astetta ja noin tunti.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä...
Hyvää on




2 kommenttia:

  1. No näitähän on pakko saada 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Koivuhiiri ♥
      Ja näissähän voi taas täytettä vaihdella oman maun mukaan ja
      myös kaappien sisällön :) Ja aina saa erilaiset kääröt :)

      Poista